Volgers

maandag 2 december 2013

TOP 3 EN GASTDESIGNER

Goedemorgen allemaal,

Tijd voor de bekendmaking van de Top 3 van de Vlinderchallenge. Ondanks de drukte van de Sinterklaastijd en de decembermaand hebben toch een heleboel mooie kaarten van jullie mogen ontvangen. Wat wij ook heel leuk vinden, is dat er een aantal nieuwe dames mee hebben gedaan en wij hopen ze vaker te mogen begroeten in onze Bestieschallenge. Over een half uur maken we de nieuwe challenge bekend. Dan hebben we over 14 dagen nog 1 verrassingschallenge dit jaar en dan gaan we 3 weken kerstvakantie houden en gaan in het nieuwe jaar op 06 januari weer van start met een nieuwe challenge. Maar ik zal jullie niet langer in spanning houden. Hier is onze TOP 3 en gastdesigner in willekeurige volgorde.NR 2 (via de mail) CHRISTA


Onze Gastdesigner voor de volgende keer is

NR 6 DesireeDe 3de plaats en mag 2 digi's uitzoeken voor

NR 14 Chantal VDe 2de plaats en mag 3 digi's uitzoeken voor

NR 3 CorrieDe 1ste plaats en mag 5 digi's uitzoeken voor (en dat moet ik er even bij vermelden, iemand die voor de eerste keer met een challenge meedoet en nog geen blog heeft). Hoe leuk is dat.

NR  2 (via de mail) ChristaDames van harte gefeliciteerd met jullie prijzen. Stuur mij even een mailtje, zodat ik met jullie de prijzen kan regelen. Voor alle anderen natuurlijk weer een hartelijke dank voor het meedoen en graag tot de volgende keer. Over een half uur wordt onze nieuwe challenge bekend gemaakt en dat vind ik persoonlijk een hele leuke met veel mogelijkheden. Wij zien jullie graag weer terug.

dutchbestieschallenge@gmail.com


Namens het hele team een lieve groet,

Dorothy 

3 opmerkingen:

 1. Hallo dames
  Wat leuk dat ik de tweede plaats heb gekregen met mijn vlinder kaart, het mailtje komt eraan hoor.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gaaf dat ik de volgende keer gast designer mag zijn.
  Gefeliciteerd voor de andere dames.
  Groetjes Desiree

  BeantwoordenVerwijderen