Volgers

maandag 16 december 2013
 PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG 2014
MERRY CHRISMAS AND A HAPPY 2014
FROHE WEIHNACHTEN UND EIN GLÜCKLICHES 2014
FELIZ NAVIDAD Y UN PRÖSPERO 2014

Vandaag start de nieuwe challenge bij the Dutch Besties girls challenge. Het thema is:  "Alles mag Anything goes"  en jullie kunnen je werkstuk inleveren tot 05 januari 2014

Wij kunnen terugkijken op een geslaagd eerste half jaar. In deze periode hebben wij met een groep dames, die elkaar alleen maar via internet een beetje kenden, een prachtig team op kunnen bouwen. Een team waar teamgeest in zit en waar men klaar staat voor elkaar. Bij een hulpvraag staan er altijd direct een paar klaar om in te springen. Wij kunnen alleen maar zeggen: Geweldig dames, hartelijk dank hiervoor en wij hopen dat 2014 voor ons team weer een prachtig jaar mag worden.  Sherri wij bedanken jou voor al je mooie stempels die je maakte. Wij wensen jou en je familie een prettig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. En natuurlijk vergeten we Sher niet, de duizendpoot achter Sherri.  Bedankt voor al je hulp en voor jou en je familie ook hele fijne dagen.We can look back on a successful first half year. In this period we have build a wonderful team with a group of ladies, who knew each other only a bit through the internet. A team with team spirit in it and where they help each other. When there is a request for help, there are always a few ready to jump in. We can only say: Great ladies, thank you very much for this and we hope that 2014 will be also a wonderful year for our team. Sherri we thank you for all your lovely stamps  you made. We wish you and your family a wonderful Christmas and a Happy New Year. And of course we don't forget Sher, the centipede behind Sherri.  Thanks for all your help and also merry Christmas and the best wishes  for you and your family.Natuurlijk gaat onze dank ook uit naar onze deelnemers en volgers van ons challengeblog, want zonder jullie waren wij nergens geweest. Al  jullie prachtige kaarten, lieve berichtjes en complimenten worden door ons zeer gewaardeerd. Graag willen wij hierbij iedereen heel hartelijk bedanken en hopen dat jullie allemaal in 2014 weer mee zullen doen. 

In deze feestelijk periode van het jaar willen wij onze dank aan jullie laten zien met het hele team en ieder DT lid heeft voor jullie een eigen kerst-/nieuwjaarwens bij zijn werkstuk geplaatst. Wij gaan een paar weken vakantie houden en zullen op 06 januari 2014 weer terug zijn met de Top 3, onze gastdesignerkeuze en een nieuwe challenge.


   
   


ONZE GASTDESIGNER 

DESIREEIk wens jullie hele fijne en gezellige feestdagen, en een gezond en creatief 2014.
Liefs, Desiree 


En dan nu de prachtige kaarten en wensen  van onze DT dames
Ik wil iedereen aan de andere kant van het beeldscherm hele fijne feestdagen toewensen met allen die jullie lief zijn. Wat heb ik toch genoten van al het moois wat ik voorbij heb zien komen voor de challenges, super de super. Ik hoop dat jullie allemaal weer meedoen in het nieuwe jaar. Geniet allemaal van de kerstdagen en ik wens jullie een spetterend uiteinde toe en dat 2014 maar een gezond, gelukkig, creatief, liefdevol, kortom een topjaar mag worden voor jullie allemaal.
Knuf Anita


ANJABij deze wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor al jullie mooie kaarten en creatie's
van het afgelopen jaar!
Ik(wij) heb(ben) er van genoten..
En hoop dan ook dat jullie allemaal weer mee doen in 
2014 en wens jullie dan ook een gezond, liefdevol en creatief Besties jaar toe!


CINDY 
Wat een superjaar hebben we gehad en wat ontzettend gaaf dat de meeste van jullie zo trouw aan de challenges deelnemen, zonder jullie zou dit blog niet mogelijk zijn. Ik hoop dat wij als team ook het komende jaar weer van jullie prachtige creaties mogen genieten. Bedankt voor alle schitterende creaties die jullie het afgelopen jaar hebben laten zien. Ik wens iedereen hele  fijne feestdagen en een gezond, creatief en geweldig 2014 toe!


DOROTHY  PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG 2014
MERRY CHRISMAS AND A HAPPY 2014
FROHE WEIHNACHTEN UND EIN GLÜCKLICHES 2014
FELIZ NAVIDAD Y UN PRÖSPERO 2014

Thank you to all our BESTIES LOVERS around the world 
and hope to see you again in our challenge.
 
Ik wil iedereen bedanken voor de deelname aan onze challengers Ik heb ze altijd met plezier bekeken en hoop dat het volgend jaar net zo'n succes mag worden. Verder wens ik iedereen fijne kerstdagen en een gezond en creatief 2014. Nu eerst even genieten van een korte vakantie en hoop jullie volgend jaar allemaal weer te verwelkomen voor de nieuwe challengers. 
Lieve groetjes Hanny.


JOLANDA
Ik wens alle Besties fans hele Fijne Kerstdagen en een gezond, gelukkig, sprankelend & creatief 2014.
Dat het nieuwe jaar maar veel inspiratie mag brengen; we mogen genieten van alle mooie kaarten; nieuwe vriendschappen mogen ontstaan door deze geweldige hobby & ons super gave blog nog meer deelnemers mag krijgen...
xx JolandaLILIANBeste Bloggers
Wat heb ik genoten dit afgelopen half jaar van al het moois dat hier voorbij is gekomen. Ik denk dat we terug kunnen kijken op een hele goede start van dit Nederlandse blog.
Dat het zo een succes is, is ook te danken aan alle volgers. We hadden er heel snel meer dan 200, dat is best bijzonder. Ik wens jullie allemaal een heel creatief  maar vooral heel GEZOND 2014. 
Natuurlijk hoop ik jullie allemaal weer hier op het blog te ontmoeten volgend jaar met al jullie mooie kaarten en projectjes.
Liefs Lilian


MIRANDA


Lieve mensen, via deze weg wil ik iedereen fijne, warme en gezellige feestdagen wensen. Geniet van de gezelligheid  met jullie dierbaren. Verder wens ik iedereen een gelukkig maar vooral gezond 2014 en dat we allemaal nog maar vaak van elkaars creativiteit mogen genieten. Lieve groetjes en tot volgend jaar.....Miranda


MARYIk wens alle Besties fans een heel fijn, creatief, maar vooral een heel gezond 2014.
We hebben genoten van jullie mooie inzendingen en hopen dan ook jullie mooie creaties weer tegen te komen in 2014.
Bedankt lieve deelnemers, door jullie hebben wij zo'n leuk blog en dat willen we ook graag met jullie blijven delen,
liefs,
Mary
NANS


Wat gaat de tijd toch snel. Er is alweer een jaar voorbij. Ik wil jullie dan ook 
allemaal hele fijne feestdagen toewensen en een gelukkig, gezond en creatief 2014. Hopelijk kunnen we ook volgend jaar nog van jullie prachtige creaties
 genieten hier op het blog. 

Liefs  Nans


SAMANTHAHallo bloggers,
Voor mij is dit mijn laatste bijdrage als DT-lid, want per januari ga ik het team verlaten om andere dingen te doen, maar daar horen jullie nog wel over :) De tijd hier is omgevlogen zo leuk was het, maar dat kon ook niet anders met een enthousiast team en veel lieve en enthousiaste volgers die elke challenge weer met de meest fraaie creaties komen. Jullie zijn allen geweldig. Mijn laatste bijdrage sluit ik af met de Besties waarmee ik ook geïntroduceerd ben hier. Zo is het cirkeltje weer rond. Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, creatief en gelukkig 2014!


Samantha

Na al deze bedankjes en wensen gaan wij heerlijk van de feestdagen en onze vakantie genieten en wij zijn volgend jaar op 6 januari terug met een nieuwe challenge .


Met een lieve groet van ons allemaal,
MIRANDA     HANNY     JOLANDA     TINEKE     MARY     CINDY
                
ANITA     DOROTHY     ANJA     SAMANTHA     NANS     LILIAN 


E-mail inzendingen
5 opmerkingen:

 1. Wederom prachtige kaarten dames. Ik wens jullie sprankelende feestdagen en een gelukkig en creatief 2014!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hoi ladies... ikdoe weer mee hoor...Vindt het veel te leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Dames van het design team...
  Ik wens jullie sprankelende kerstdagen en een heel goed, gezond, een prachtig uiteinde, maar vooral weer een heel creatief Nieuwjaar en blijvend succes met deze mooie challenge blog. En dank jullie wel voor al die mooie kerstwensen!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super mooie creatie,s allemaal gemaakt

  wens jullie ook een fijne kerst en een creatief 2014 toe

  probeer af en toe ook mee te doen want vind het ook erg leuk

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie voorbeelden dame,s
  Ik heb mijn kaart ook geplaatst.
  Gr Ria

  BeantwoordenVerwijderen