Volgers

maandag 2 december 2013

KERSTMIS / CHRISTMAS

Voor de tweede keer op deze maandagmorgen een goedemorgen en we gaan weer van start met een nieuwe challenge. Ondanks dat Sinterklaas nog niet vertrokken is naar Spanje, zijn wij toch al in de kerststemming. Wij hebben voor jullie een aantal hele mooie kerstkaarten en hopen jullie te inspireren om ook een mooie kaart/of een andere creatie in kerststijl te maken. Er moet natuurlijk wel weer een Bestie op staan, maar verder ben je vrij om te maken wat je leuk vindt.

Sinds de vorige keer gaan we elke challenge een Gastdesigner kiezen en deze keer hebben we een kaart van Artesania, oftewel Gudrun uit Duitsland mogen ontvangen. Zij heeft voor ons een prachtige kaart gemaakt en het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen op haar blog.


ANITA

ANJA
DOROTHY


LILIAN
MIRANDA
SAMANTHA

Wij hopen dat jullie allemaal weer meegaan doen. Een hele gezellige Sinterklaas en dat iedereen maar lekker verwend mag worden en natuurlijk een goede knutselweek. Wie een kaart plaatst in de challenge mag weer een mail sturen om de verrassing op te vragen. Verder wil ik nog even aangeven, dat mensen zonder blog ook mee kunnen doen via ons mailadres en daar hun kaart in kunnen leveren. Ik zorg er dan voor dat jouw kaart op ons blog wordt geplaatst.     dutchbestieschallenge@gmail.com

Met een lieve groet van het hele team,

Dorothy

Email inzendingen:

       1 Christa
4 opmerkingen:

 1. Stuk voor stuk prachtige voorbeeld kaarten dames van het DT. ik beloof om dit keer met een mooie kerst digi mee te doen, heb nu zoveel inspiratie gekregen!!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige voorbeeldkaarten!!!

  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie voorbeeldkaarten zijn er weer gemaakt.

  Groetjes Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een mooie voorbeeld kaarten zijn er gemaakt. Ik doe weer eens gezellig mee!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen