Volgers

zondag 27 april 2014

WIJ WILLEN JULLIE GRAAG VOORSTELLEN AAN

Goedenavond allemaal,


De Dutch Besties willen jullie graag voorstellen aan onze "familie-uitbreiding". Sinds gisteren zijn er 5 nieuwe dames in ons team bijgekomen om ons te gaan versterken in de Dutch My Besties Girls. Door het vertrek van Anita, die wij alsnog heel hartelijk willen bedanken voor al haar mooie kaarten en veel goeds wensen voor de toekomst, hebben wij gekozen voor een DT Call, omdat wij meerdere dames voor het team nodig hadden. Wij hebben een heleboel mooie inzendingen gekregen. Ieder in haar eigen stijl en uitwerking en daaruit hebben wij deze 5 dames gekozen. Een heel gevarieerd stel, qua leeftijd en werk en een mooie aanvullen voor ons team.

Maar eerst willen wij natuurlijk alle andere dames, die helaas niet uitgekozen zijn, heel hartelijk bedanken voor hun deelname en wie weet een volgende keer ben je er wel bij. Natuurlijk zien we jullie heel graag terug in onze challenges. 
Als eerste stellen we jullie voor aan:
"Mijn naam is Corrie van der Velde, ben 69 jaar (niet schrikken), al 32 jaar weduwe helaas. Trotse moeder van Cindy en Remco, schoonmoeder van Annemieke en oma van Noa. 
Vanaf klein meisje ben ik al creatief met van alles. Mijn beroep was coupeuse. Dat doe ik nog wel eens, maar mijn grote passie is het maken van kaarten. Het kleuren van de Besties vind ik zo waanzinnig, ik vind het dan ook een hele eer dat ik nu deel mag uitmaken van het My Besties Dutch Girls Design Team. Cindy en ik knutselen heel veel samen, want we wonen in dezelfde flat en nu maken we ook nog deel uit van hetzelfde team, zo leuk! Sinds 2 1/2 jaar heb ik ook eigen blog: http://chvandervelde.blogspot.nl. Kom eens gezellig op mijn blog langs. Ik weet zeker dat ik hier een geweldige tijd zal hebben!
Lieve groetjes, Corrie"

Corrie gaat ons A team versterken.

-----

Onze tweede dame is:


Ik ben Elise Muller, 39 jaar en getrouwd met Ewald en heb 2 lieve kinderen van 7 en 11 jaar.
Al heel wat jaren maak ik kaarten, ben ooit begonnen met 3D, en heb sinds een aantal jaren mijn eigen blog, en ben toen over gestapt naar scrapkaarten.
Verder heb ik als hobby's borduren en haken, maar de meeste tijd steek ik toch wel in het maken van kaarten en projectjes.
Ik ben trots om in het DT-team van My Besties Dutch girls te mogen deelnemen.
Groetjes Elise


Elise gaat ons B team versterken

-----

En ga we nu verder met nummer drie en dat is:
Ik ben Alma Kaatman-van de Spreng, 58 jaar en al 37 jaar getrouwd met Dik. We hebben drie kinderen, 5 kleinkinderen en als alles goed gaat komt in september kleinkind nr.6. 
We wonen in Eerbeek, een gezellig dorp nog net op de Veluwe. In 2009 zijn we van onze eengezinswoning verhuisd naar een gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk appartement midden in het centrum. Dit was helaas nodig vanwege mijn ziekte, ik heb nl. MS. Ik heb nogal wat beperkingen waardoor werken voor mij onmogelijk is, en mijn huishouden moet ik ook aan anderen overlaten. Maar daardoor heb ik des te meer tijd om creatief bezig te zijn. Mijn benen mogen het dan wel niet zo goed meer doen, met mijn handen kan ik nog (bijna) alles.  
Ik ben gaan kaarten maken na een gigantische MS aanval in 1998 die bijna een jaar heeft geduurd. Ik was weer een beetje opgekrabbeld, maar werken kon ik niet meer en ik wilde toch wel wat doen.
Ik heb in het revalidatiecentrum een mevrouw leren kennen die kaarten maakte met theezakjes en daarmee is het begonnen. Ik heb ook 3D knippen heel veel gedaan, Pergamano , prikken en borduren , eigenlijk alles wel. Maar het liefst doe ik stempelen, kleuren en vintagekaarten maar ook andere projectjes , zoals doosjes, kadotasje e.d. doe ik graag.
Nu heb ik een eigen kamer waar ik heerlijk mijn gang kan gaan en niemand last heeft van de rommel.
Verder schilder ik ook nog en ik mag heel graag fotograferen en foto's bewerken. Ik hoef me dus niet te vervelen.
Dat ik nu in jullie team mag werken is voor mij weer een nieuwe uitdaging waar ik me volop voor ga inzetten. http://kaartenvanalma.blogspot.nl/.

Alma zal ons A team gaan versterken

-----


Nummer vier in de rij is:


Mijn naam is Christa Cornelissen. De meesten van jullie kennen mij ook als ScrapMom. Ik ben bijna 50 jaar , getrouwd en 2 lieve dochters van 16 en 15 jaar. We wonen in Weert ; Limburg. Ik ben een thuisblijfmoeder ; dus lekker veel tijd voor de kids , het huishouden en natuurlijk de hobby !! In een ver verleden ben ik begonnen met Scrapbooking. Maar sinds een jaar of 3 heb ik het kaarten maken ontdekt. Zo ontzettend leuk om te doen en je kan iemand zo blij maken met een zelfgemaakte kaart. En vanaf dat ik mijn blog begonnen ben (www.scrapmommie.blogspot.com) is het alleen nog maar leuker geworden.
Ik heb zoveel lieve mensen leren kennen in blogland. Het voelt gewoon als een 2e familie .... Ik vind het super dat ik nu in het Dutch Bestie team zit. Leuk om eens met andere stempels te gaan werken als alleen maar Magnolia. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn kaarten. En dat jullie massaal mee gaan doen met onze challenges natuurlijk!

XX Christa.


Christa gaat ons B team versterken

-----


En dan de laatste van het stel is:


Graag stel ik mezelf even aan jullie voor. Ik ben Nicolette, 41 jaar, getrouwd met Colin en trotse moeder van dochters Liselot en Nienke. Naast mijn jonge gezin en mijn werk als juf in het basisonderwijs, maak ik zoveel mogelijk tijd vrij om met mijn hobby in de weer te zijn. Anderhalf jaar geleden hebben we zelfs een extra kamer op zolder laten bouwen welke ik al snel in gebruik heb genomen als mijn hobbykamer. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet, op wat voor manier dan ook, met mijn hobby in de weer ben.
Ik ben begonnen met het scrappen van layouts met foto's op 30x30 cm. Daar kwamen al snel minialbums bij en ruim een jaar geleden ben ik ook begonnen met het maken van scrapkaarten. Mijn grootste verslaving is het gebruiken van stansjes, maar ook het verzamelen van (digi)stempels begint een beetje uit de hand te lopen. Het liefst kleur ik mijn stempels in met CopicMarkers. Ik vind het prettig werken en de kleuren zijn heerlijk intens.
Ik vind het heel leuk dat ik deel uit mag gaan maken van het designteam van de Dutch Besties! Hopelijk weet ik jullie te inspireren met mijn voorbeelden! 
 http://nicolinienkelot.blogspot.nl/

Hartelijke groet, Nicolette

Nicolette gaat ons A team versterken

-----

Dames namens ons hele team van harte welkom, wij hopen dat jullie je gauw thuis zullen voelen in ons team en in de grote internationale Besties Family. En wij kijken uit naar al het moois dat jullie met de Besties gaan maken.Met een lieve groet van het hele team,
Hanny en Dorothy

4 opmerkingen:

 1. Ik zie helaas de foto's niet behalve die van Nicolette, maar ken bijna alle dames, nou ja van hun blogs dan en wat een superleuke uitbreiding van het team. Wens jullie allemaal net zoveel plezier in het designteam als ik altijd heb gehad, ben benieuwd wat voor moois jullie ons gaan laten zien.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou erg mooie kaarten van deze nieuwe DT-ERS dus reuze benieuwd wat voor mooi's er allemaal gaat volgen
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd dames. Heel veel succes en plezier als DT lid.
  Groetjes Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige kaarten allemaal dames welkom en veelplezier hier

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen