Volgers

maandag 16 september 2013

EVEN KENNISMAKEN MET

Goede morgen lieve Besties lovers,

Voor het eerst op maandagmorgen geen uitslag van de Top 3 en geen nieuwe aankondiging van een nieuwe challenge. Wel een beetje vreemd voor mij zo op de zondagavond geen berichten schrijven. Toch hebben wij vanmorgen een leuk nieuwtje. Wij willen jullie graag voorstellen aan twee dames, die ons DT team komen versterken.NANSHallo allemaal,

Ik ben Nans, ben getrouwd en heb twee kinderen een dochter en een zoon.
Ik maak al verschillende jaren kaarten, ben begonnen met 3D, maar nu maak ik het liefst scrapkaarten.
Nog niet zo heel lang geleden heb ik de super schattige Besties ontdekt en ben er helemaal verliefd op. Ze zijn zo leuk om in te kleuren en dat doe ik meestal met Copic markers.
Toen Dorothy me de vraag stelde, heb ik geen moment getwijfeld. Ik vind het superleuk om als nieuw DT lid met dit geweldige team te mogen samenwerken.

Lieve groetjes,
Nans


Hallo lieve mensen, 

Mijn naam is Miranda en ik blog al een tijdje onder de naam Bolletje Lucky. Ik word 19 september 47 jaar, ben volgend jaar 25 jaar getrouwd en heb twee lieve dochters, de oudste is 22 en de jongste 20 jaar. Ik sprong bijna een gat in het plafond toen gevraagd werd, of ik bij dit blog DT-lid wilde worden. Vanaf dag één heb ik al een zwak voor de Besties. Vanaf mijn 15de jaar knutsel ik met veel plezier. Er is niet veel wat ik niet gedaan heb en vind het nog steeds leuk om kaarten maken af te wisselen met andere creatieve uitspattingen. Deze kaart had ik gemaakt om nog mee te doen aan de lopende challenge, gebruik Bling-Bling bij je Bestie, maar nu mogen jullie hem zo bekijken en wil je er meer van zien kom dan gezellig naar mijn blog Bolletje Lucky

Lieve groetjes Miranda
Wij wensen Miranda en Nans van harte welkom in ons team. Voor iedereen een fijne week en jullie hebben nog tot zondag 13.00 uur om een kaart in te sturen voor de lopende challenge BLING - BLING.

Lieve groeten van het hele team,
Dorothy

7 opmerkingen:

 1. Geweldig dames!! heel veel succes!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd dames.
  Ik weet hoe gek Miranda op de Besties is dus die zit helemaal op haar plekkie bij jullie.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Nans en Miranda, jullie zijn zo gek op de Besties
  dus zitten helemaal op jullie plaats! Veel plezier bij de challenge blog!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeleciteerd met de DT van deze groep

  heel veel plezier er mee en mooie kaartjes

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom in ons team Nans en Miranda, helemaal leuk en gezellig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom Dames. Jullie gaan het hier vast naar je zin hebben, en met jullie creaties erbij wordt ons team alleen maar beter!
  Liefs Lilian

  BeantwoordenVerwijderen