Volgers

vrijdag 5 juli 2013

WIJ GAAN VAN START OP

Goede avond allemaal,

Vandaag weer een beetje meer nieuws op het nieuwe Besties blog. Wij gaan starten op maandag 15 juli a.s. om 09.00 uur met onze eerste challenge " ANYTHING GOES " als er maar wel zo'n schattige Bestie stempel op zit natuurlijk. Deze challenge zal 2 weken duren, omdat het  hoogseizoen vakantie is. Velen zullen op vakantie zijn en wij willen iedereen een kans geven om aan onze eerste challenge mee te doen. Daarna zal de challenge iedere week gaan draaien en zullen om de beurt het A team of het B team jullie verrassen met hun mooiste kaarten.
Het is prachtig om te zien, dat wij binnen 24 uur als ruim 60 volgens hebben. Wij hebben hier in Nederland deze schattige meisjes met hun grote ogen massaal in ons hart gesloten en we lezen op mening blog hoe de een na de ander overstag gaat voor deze dames.
Voor ons als designteam is het fantastisch om dit alles te zien en te lezen en willen jullie heel hartelijk bedanken voor jullie enthousiasme. Wij hopen velen van jullie tijdens de challenges te ontmoeten met jullie prachtige kaarten.Het is de bedoeling, dat zondag het designteam zich aan jullie voorgesteld, dus dames van de DT aan de slag met jullie persoonlijke kennismakingsberichtjes, zodat wij ons zondag aan Nederland kunnen presenteren.

Wij wensen iedereen een heel prettig weekend en graag tot een volgende keer,

Hanny en Dorothy
en alle dames van de DT

5 opmerkingen:

 1. leuk dat jullie nu al aankondigen dat "anything goes" voor de eerste challenge, zo kan iedereen zich al een beetje voorbereiden, ik ben benieuwd naar wat er allemaal voorbij gaat komen, ze zijn ook zo leuk om te zien, groetjes en een fijn weekend, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd wat er gaat komen
  Veel succes vast toegewenst
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk ik kijk er al naar uit wat er komt

  en zeker hebben al velen deze bestie,s in hun hart gesloten waaronder ik ook

  zal eens kijken wat ik kan maken

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Why can´t I sign up as a follower on Google??? Nothing comes up there except from the word???
  Sooo cool you´ve made an European blog for these lovely stamps too.

  BeantwoordenVerwijderen