Volgers

zondag 7 juli 2013

MAG IK JULLIE VOORSTELLEN AAN
Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Anita Meijer, ben 47 jaar oud en woon met mijn 2 kanjers van zonen Dani van 14 en Nick van 12 jaar oud in het westen van het land. Sinds april 2012 ben ik helemaal verslaafd geraakt aan scrapkaartjes maken en dat is ook meteen het tijdstip dat ik een blog ben begonnen. Vooral afdrukjes inkleuren en die bewerken op mijn kaartjes vind ik super ontspannend, ik geniet er telkens weer van. Maar ik maak natuurlijk niet alleen maar kaartjes, was het maar waar zeg, er moet ook nog brood op de plank komen en ben drie dagen in de week werkzaam als managementassistente van de president van het gerechtshof Amsterdam, een zeer intensieve baan maar heel leuk en afwisselend. Mijn kaartjes maak ik vooral in de avonduurtjes. Tot mijn grote verrassing ben ik benaderd of ik zin had om plaats te nemen in het designteam, nou hoe leuk is dat, het antwoord was dan  ook meteen: ja natuurlijk, heel graag zelfs. Want wat zijn ze leuk die Besties. Heb er heel veel zin in en hoop dat ik met mijn kaartjes voor wat inspiratie bij jullie kan zorgen.Hallo ik ben Anja (41) en werk 4/5 morgen's in de week bij de Thuiszorg.Woon samen met mijn Surinaamse vriend en onze 2 dochters (19) en (15) en niet te vergeten onze trots van de familie ons Pekineesje in de provincie Groningen. Ik heb in 2009 het scrappen ontdekt en ben er tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij mee.Eerst maakte ik Lo-tjes en mini albums.Maar toen ik die mooie Magnolia-tjes en dan nu ook de geweldige Bestie's heb mogen kleuren.Ben ik helemaal om en doe alleen nog maar scrapkaarten maken.Ik kleur met mijn Distress markers en mijn Derwents.
Voor mij is kleuren een inspannende ontspanning en besteed ik ook mijn meeste vrije uurtjes hier aan.Ik hoop dan ook om samen met de andere Bestie Girl's jullie heel veel leuke ideeën en tips mee te mogen geven. Zie jullie gauw op dit geweldige nieuwe challenge blog.

*Lieve Scrapgroetjes Anja*Even voorstellen:

Ik ben Dorothy Madereel  ben 58 jaar en woonachtig in het oosten van het land samen met mijn  zoons, mijn kleindochter, onze twee cavia's Nino en Kaja en ons hondje, een soort Boomertje, Bonita genaamd. Ik was getrouwd met Ton, maar sinds drie jaar helaas weduwe. Het kaartenvirus heeft mij al heel lang in zijn macht. Ruim 20 jaar geleden ben ik als Pergamano docent begonnen en van daaruit heb ik een steeds bredere techniek ontwikkeld. Jarenlang heb ik lesgegeven op een Cultureel Centrum en nu werk ik alleen nog maar thuis. Vooral de Magnolia stempels waren mijn favoriet. Sinds Sherri Baldy mij gevraagd heeft om voor haar Amerikaanse blog te gaan werken, ben ik helemaal verliefd op deze schattige meisjes geworden. Ik zit in verschillende internationale DT teams. Ik hoop dat wij met dit nieuwe challenge blog jullie een heleboel mooie werkstukken kunnen laten zien en dat het voor iedereen een bron van inspiratie mag zijn. Ik kijk er naar uit om jullie mooie kaarten op ons blog te zien.


Lieve  knutselgroet van mij,

Dorothy
Hallo, Ik ben Hanny Eefting 57 jaar en woon in Drachten Friesland. Getrouwd met Willem. We hebben twee kinderen een jongen en een meisje. Alle twee zijn  ze getrouwd. Ook ben ik oma van Dean 2 jaar en Isa 1 maandje oud.  Ik zit in verschillende Design Teams  o.a.  Marianne Design en Creatief met papier "Papicolor papier"  ook zit ik al bijna twee jaar in het DT van de Scrapbook Stamp Society  dit is ook van Sherri Baldy. Ook heb ik hobbyboeken over papier filigraan geschreven en voor verschillede hobbytijdschriften  artikelen geschreven.  Verder  heb ik  in totaal 15 jaar in 2 hobbywinkels gewerkt, maar ga nu alleen nog maar voor Hobby Compleet de Duif uit Leeuwarden na  hobbybeurzen door heel Nederland. Zoals jullie lezen ben ik een bezig bijtje. Maar naast mijn hobby’s ben ik ook nog oppas oma voor Dean en Isa en lees ik ook nog  graag een goed boek. Dus ik verveel mij nooit.
Groetjes Hanny.

Hoi! 
Ik ben Jolanda, 38 jaar en woon in het mooie Midden-Limburg samen met mijn man en onze trouwe viervoeter.
Jaren geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten en sinds twee jaar heb ik het stempelen ontdekt! Stempels inkleuren vind ik heel ontspannend en dan vergeet ik alles om mij heen...
Het kaarten maken en bloggen brengt veel plezier in mijn leven en heeft leuke dingen op mijn pad gebracht! Ook heb ik dankzij deze hobby veel gezellige mensen leren kennen.
Ik vind het een eer dat ik deel mag uitmaken van het Nederlandse My-Besties team en ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn kaarten.
creatieve groetjes Jolanda Wierts
Ik ben Lilian Goudzwaard, 49 jaar en getrouwd met Jan en we hebben een dochter Selina van 17 jaar. We wonen in het mooie Zeeuwse Goes. Naast kaarten maken zijn we hier met z'n allen gek op katten, we hebben er dan ook 3, waaronder een Noorse boskat. Daar hebben wij in  augustus 2010 een nestje van gehad. Ik ben zo'n 15 jaar geleden begonnen met kaarten maken en net als zoveel anderen met 3D. Later ben ik ook gaan scrappen met foto's. En toen kwam ik stempels tegen.... Nou dat vond ik helemaal super leuk om te doen. Ik ben begonnen met een doos aquarel potloden.... Daarna kwamen de Derwents en nu werk ik het liefste met Copics. Soms gebruik ik Distress ink. Maar de Copics blijven mijn favoriet.
Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van het Nederlandse Besties team en hoop voor jullie een voorbeeld te zijn en dat mijn werk een inspiratie voor jullie is.


Hallo allemaal,

mag ik mij even voorstellen aan jullie?

ik ben Mary en ik ben een werkende vrouw van 57 jaar, getrouwd met een geweldige man en in het bezit van 2 katten met de naam Wizz en Rambo. 
Ook heb ik 2 volwassen zoons en een schitterende roodharige kleindochter. 
Ik werk in de beveiliging en doe dat op een AZC (Azielzoekerscentrum) waar uiteraard genoeg te beleven valt, maar wat mij erg bevalt, je bent namelijk van alles een beetje. 
Het is niet alleen maar streng zijn en orde handhaven, soms ben je zelfs een beetje maatschappelijk medewerker of verpleegster of voor de kleinere zelfs een beetje mama. 
Verder ben ik al creatief vanaf mijn jonge jeugdjaren en heb al van alles gedaan. 
Op het moment is het kaarten maken en inkleuren met Copics en nu dan buiten de Magnolia's ook de hele lieve Big Eye Besties inkleuren, hoe leuk kan het allemaal zijn?

Ook ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn kleuren en kaarten,

veel plezier op dit Nederlandse Besties Blog,

Hallo,
mijn naam is Samantha van Velzen. Ik ben getrouwd en moeder van drie kids. Naast mijn werk (en gezin uiteraard) besteed ik graag tijd aan 1 van mijn hobbies: kaarten maken.
Net als velen ben ik in het verleden begonnen met 3D kaarten maken en sinds ik in 2009 stempels en Copics heb ontdekt, is dat waarmee ik mijn kaarten maak.
Ik voel me vereerd dat ik nu gevraagd ben voor het Nederlandse Besties Challenge team. Het zijn werkelijk schitterende digi's waarmee ik nog maar kort geleden kennis heb gemaakt. Sterker nog, dit is mijn allereerste ingekleurde Bestie :) maar er zullen er vanaf 15 juli nog vele volgen!
Mocht je zin en tijd hebben, dan kun je op mijn blog mijn creaties vinden: www.samanthavanvelzen.blogspot.com

Omdat Samantha pas vanavond aan het team is toegevoegd, was haar kaart nog niet klaar, maar deze prachtige ingekleurde stempel zegt genoeg over haar kwaliteiten.
Hoi allemaal,


Ik ben Tineke inmiddels 52 jaar jong en sinds 2003 ben ik aan het freubelen.
Ben begonnen met 3D maar al snel ontdekte ik het scrappen en natuurlijk kwamen daar ook de stempels bij om in te kleuren.
Vind het vooral heerlijk relaxed om na een drukke werkdag lekker te gaan kleuren met mijn copics.
En sinds maandag 1 juli helemaal gek van de Besties, zo gaaf om in te kleuren en bovendien zitten er ook nog superleuke stempels bij.
Ik hoop dat ik jullie een beetje kan inspireren met mijn kaartjes en kleurwerk.
Hierbij de link naar mijn eigen blog http://tinekescardsandcreations.blogspot.nl/ en hoop ook jullie daar te mogen begroeten.
Liefs Tineke


“Mijn naam is Cindy van der Velde, ik ben 39 jaar en woon samen met mijn vriend in Zuid-Holland. Sinds ik mij kan heugen ben ik al creatief bezig. Als klein meisje zat ik altijd bij mijn moeder aan de tafel te kijken hoe zij van die fantastische dingen maakte. Sinds een jaar of 20 maak ik ook kaarten. Ik ben begonnen met 3D en het borduren van kaarten en sinds twee jaar is daar ook het scrappen bij gekomen. Ik heb een hele drukke baan, ik ben werkzaam als bewindvoerder / curator van privé-personen bij een advocatenkantoor. Dit is heel hectisch en intensief. Kaarten maken is voor mij de grootste ontspanning. Ik vergeet alles en iedereen om mij heen. Groot was mijn verbazing dan ook dat ik werd gevraagd voor het Nederlandse Bestiesblog. Ik vind het een ontzettende eer en heb natuurlijk meteen ja gezegd. Ik ben benieuwd naar de prachtige kaarten die jullie met deze lieve stempeltjes maken. Tot gauw op dit leuke blog!”


Dit is ons DT team, wij hopen dat wij als team een inspiratie en een voorbeeld voor jullie mogen zijn. Op 15 juli a.s om 09.00 uur gaan wij officieel van start met de 1ste challenge "ANYTHING GOES". Hieraan zal het hele team meewerken en deze challenge zal ook 14 dagen duren i.v.m. de vakantiepiek. Iedereen krijgt ruimschoots de tijd om mee te gaan doen. Er zijn prachtige prijzen te winnen in de vorm van stempels van Sherri Baldy voor de Top 3. Wij kijken verlangend uit naar al jullie mooie kaarten en hopen velen van jullie te mogen begroeten in onze challenges.

Een hele dikke knutsel knuffel van het hele team

Hanny en Dorothy

16 opmerkingen:

 1. zo dat was een prachtig voorstellen van de team leden

  en wat een prachtige kaarten al dat beloofd nog wat

  wens jullie allemaal heel veel sucses en plezier

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Games,

  Heel veel succes met de nieuwe My Besties Challenge blog.
  Jullie hebben een heel leuk team.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om jullie met de creatie te zien.
  Als Bestie fan verheug ik me natuurlijk op een Nederlands blog.

  Succes!

  groetjes Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaartje met die lieve Besties hebben jullie allemaal gemaakt, dat gaat helemaal goed komen met dit Nederlandse Team, veel succes.
  groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Dames van het nieuwe challenge blog! Wat een leuke introduktie van de nieuwe team leden en wat een mooie voorbeeld kaarten, dat beloofd wat! Allemaal veel succes
  groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi ladies from My Besties UK DT Member, all the best. Beautiful selection of cards xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful. Congratulations to all the girls on the DT. Lovely images and lovely cards.

  smiles Sher

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wens jullie veel succes met dit blog,
  groet Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gezellig om zo de design leden te leren kennen, dit zijn al plaatjes van kaarten om te zien, ik wens jullie ook héél veel succes met dit blog.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. GREAT! Congratulations on your new blog. I look forward to follow you. Best wishes from Lisbeth (My Besties-DT).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. allemaal geweldige kaarten en gefeliciteerd dames.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat leuk te weten wie er nu in het team zitten, enkele ken ik al van blogs, dat is echt leuk. Dames heel veel succes gewenst, wij wachten met spanning de aftrap af. Groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige voorbeelde. Leuk , dat er een Nederlands challenge blog van Besties is.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een bemoedigende woorden allemaal. Ik vind het best een beetje spannend om DT er te zijn.
  Dank jullie wel allemaal. Hugs Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wow super. wat leuk weer allemaal. Succes.
  groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige kaarten hebben jullie gemaakt dames!

  Veel succes met het blog!

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen