Volgers

maandag 26 september 2016

REMINDER TUTORIAL BY YVONNE

Hallo allemaal,


Maandagmorgen en het is weer tijd voor een nieuwe reminder. Deze keer een tutorial gemaakt door onze Yvonne. Zij is onze 3D specialiste en zij laat jullie deze keer zien hoe je van scrappapier met afbeeldingen een prachtige 3D kaart kunt maken. Aan de hand van een aantal foto's laat zij jullie dat zien.YVONNE  hartelijk dank voor deze kaart. Dames jullie hebben nog 2 weken om aan onze challenge mee te doen, misschien een leuk idee om ook eens iets in 3D te proberen.Zo we gaan beginnen met het maken van de kaart met fruit. De voor en de achterkant samen gemaakt met een harmonica vouw aan de onderkant geplakt zodat de kaart gemakkelijk kan blijven staan.De achterkant is hetzelfde als de voorkant alleen ga ik die niet in 3d maken.
Het Bestie meisje heb ik in 3d geknipt en bewerkt met fijne glitter met een lijmpen. Het hondje ook in 3d en de luchtballon heb ik 1 keer uitgeknipt.De ogen doe ik altijd met glossy accent voor een glimmend effect.
Ik heb de cirkels met parels bewerkt,en aan de zijkant van de kaart grote blauwe bloemen.
Het Bestie meisje heb ik nu 3d op de kaart geplakt met 3d lijm,ook het hondje is in 3d . Ik gebruik altijd 3d lijm voor een mooi diepte effect.
Nu is de kaart klaar,ik heb fruit op de kaart gedaan.Zoals een fruitmandje een appel en een stukje meloen ook nog fantasy paardje erbij gedaan en een paddestoel.

4 opmerkingen:

 1. Wow absolutely stunning Yvonne. So beautifully girly.
  Hugs
  Desíre
  {Doing Life – my personal blog}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw.. wat is deze kaart super mooi zeg.
  Leuk ideetje om het met 3d op te werken.

  Liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Muchas gracias por el tutorial... Abrazos...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks girls for your lovely comment on my tutorial..XX

  BeantwoordenVerwijderen