Volgers

maandag 26 oktober 2015

ANYTHING GOES WINTERTIME

Hallo iedereen,

Daar zijn wij weer voor de derde keer vandaag. Omdat wij vandaag een extra blogbericht hadden vanwege de verjaardag van Sherri, zijn wij later dan normaal met de start van onze challenge. Als je deze kaarten nog niet bekeken hebt, zou ik dat zeker nog doen, want het zijn hele mooie en brengen je zeker tot inspiratie. De challenge voor deze maand is natuurlijk ANYTHING GOES met als optie wintertijd.  
Net als de vorige keer zijn er weer allerlei extra prijzen en mooie papierpaketten te winnen. Deze keer hebben wij geen gastdesigner voor jullie. Die hadden we eigenlijk wel, maar Yvonne is ondertussen DT lid bij ons geworden en draait vanaf nu gewoon in het team mee. Zij is een specialist in het maken van 3D kaarten en wij zijn als team erg blij met haar.

Een deel van ons team heeft weer prachtige voorbeeldkaarten voor jullie gemaakt en wij hopen dat het jullie de inspiratie geeft om weer lekker mee te gaan doen. De challenge zal deze keer enkele dagen langer duren i.v.m de Kerstchallenge die op 01 december a.s starten en de hele maand zullen er dagelijks leuke werkstukken getoond worden en regelmatig zijn er extra prijzen te winnen zijn.


A part of our team has made beautiful exemple cards for you and we hope that it gives you the inspiration again. The challenge will be this time some days longer because of the Christmaschallenge which starts on 01 december and the whole month there will be daily beautiful creations on the blog and regularly extra prizes to win.


ALLES MAG met de optie WINTERTIJD
ANYTHING GOES  the option WINTERTIME


Met prachtige extra prijzen te winnen
You can win lovely extra prizes

CINDY IMAGE 380CORRIE IMAGE 182


JOLANDA IMAGE 180


LINETTE IMAGE SNOWGIRL


NANS IMAGE 7003 opmerkingen: