Volgers

maandag 28 september 2015

ANYTHING GOES

Goedemorgen allemaal,


De maand is alweer voorbij en een nieuwe challenge staat voor de deur en als ik zeg een nieuwe challenge dan bedoel ik ook echt een NIEUWE challenge. We gaan de opzet van de challenge veranderen om hem meer toegankelijker te maken voor meer mensen en ook de prijzen hebben een metamafose ondergaan. Je kunt nu buiten de digi's, ook printerbel papier pakketten, 3D sheet en sheets voor Pockert letters winnen.
Hoe gaat het allemaal in z'n werk. De Challenge wordt voortaan ANYTHING GOES, dus alles mag, zolang er maar iets van de My Besties gebruikt wordt, dat kan dus zijn een digi, een 3D sheet, een Pocket letter, een stans of een SVG file voor de snij apparaten. Jullie zien hele brede keuze voor iedereen. Het team zal wel elke maand een thema uitwerken. Degene die een kaart insturen met het thema van de maand, kan daar mee ook een extra prijs winnen. Hoe leuk is dat.

The month is over and a new challenge is upon us and when I say a new challenge I mean really a new challenge. We're going to change the challenge so it's more accessible to more people and also the prices have undergone a metamafose. You can win now outside the Digi's, printerbel paper packages, 3D sheet and sheets for Pockert letters.
How does it work. The Challenge is now ANYTHING GOES, as long as there is something of the My Besties used on the card, that can be a digi, a 3D sheet, a Pocket letter, a die or a SVG file for the cuttingmachines. You see a very wide choice for everyone. The team will develop a theme every month. The one who submit a card with the theme of the month, can also win an extra prize. How fun is that.


We hopen dat het voor iedereen duidelijk is, dus Alles Mag zolang er maar iets  van de My Besties op je kaart verwerkt is. Wij wensen jullie veel succes en voor wat inspiratie zijn hier de kaarten van onze Gastdesigner en een deel van ons team. Elke week zal er een reminder kaart te zien zijn en elke tweede week is er natuurlijk onze tutorial en dat is deze keer een hele leuke gemaakt door Jolanda en zeker de moeite waard om eens te bekijken. Verder kunnen wij ook al verklappen dat wij in december weer een spetterende feestmaand challenge hebben met iedere dag iets op ons blog en natuurlijk op onverwachte momenten extra prijzen om te winnen.

Verder hebben wij ook een nieuwe dame in ons team mogen verwelkomen. Petra Lederer heeft de plaats ingenomen van Miranda en Alma. Wij wensen haar veel plezier in ons team.

We have also a new lady in our team. Petra Lederer has taken the place of Miranda and Alma. We wish her a lot of fun in our team.
Displaying 20150925_105845-1.jpg


Deze prachtige boxkaart is gemaakt door HESTER onze gastdesigner van deze maand.
Zij heeft  image Trixie and her Kitty named Spider   voor deze creatie gebruikt. Hester hartelijk dank voor je mooie bijdrage

Jullie hebben het natuurlijk al gezien: ons thema van deze maand is HALLOWEEN of een herfstkaart.  Wie ons thema volgt maakt kans op een extra prijs. En nu de kaarten van ons Dt team, ik moet eerlijk zeggen de ene is nog mooier en griezeliger dan de andere.ANYTHING GOES
the theme is Halloween, autumn card 
(but not required)-----------------1 opmerking:

  1. Leuke veranderingen! Ik denk dat dat inderdaad de drempel lage maakt.
    De voorbeeldkaarten van het DT zijn geweldig!!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen