Volgers

maandag 17 augustus 2015

REMINDER TUTORIAL VAN LINETTE


Goedemorgen allemaal,


Vandaag hebben wij weer een schitterende remindertutorial gemaakt door Linette. Maar voordat ik die jullie laat zien, wil ik eerst afscheid nemen van Miranda. Zij heeft ons team verlaten, omdat er nieuwe uitdagingen op haar pad zijn gekomen. Namens ons hele team en ook Sherri Baldy en Sher hartelijk dank voor al het mooie werk dat je voor de My Besties girls hebt gemaakt en veel succes met al hetgeen je gaat doen.

Linette heeft voor jullie een hele bijzondere tutorial gemaakt, ik geloof niet dat ik iets dergelijk al bij de My Besties gezien hebt. Gelukkig heeft zij er een hele duidelijke uitleg bij gemaakt, zodat het goed na te maken is. Linette hartelijk dank voor deze tutorial. Wie meer van Linette's werk wil zien Klik hier.
Alle maten van het papier
De binnenkant/onderkant  van de tas. Deze zet je met dubbelzijdig plakband aan elkaar.
Het bakje voorzie je aan de onderkant (buitenkant) van dubbelzijdig tape. Het papier (15x27cm) plak je aan de kanten van 15 cm aan elkaar zodat het 1 lang stuk wordt. Deze plak je om het doosje heen.
Het bakje voorzie je aan de onderkant van dubbelzijdig tape. Het papier (15x27cm) plak je aan de kanten van 15 cm aan elkaar, zodat het 1 lang stuk wordt. Deze plak je om het doosje heen.


Dan ziet het er zo uit
Zowel de strip van de onderkant als de strip van de bovenkant plak je aan de korte kanten aan elkaar zodat het 1 lange strip wordt voor onder en 1 lange strip voor boven. Deze plak je op het dessin papier.
De hengsels ril je op 1.25cm dit doe je 3 cm vanaf de kant zoals te zien is op deze foto. (dus van 3cm t/m 26.5 cm) de hoekje kan je eventueel afronden.
Je plakt in het midden de hengsels aan elkaar en dan kan je ze dmv een brad op de tas bevestigen.
Ik hoop dat de tutorial duidelijk genoeg is om hem te maken en ik wens iedereen succes met het maken van deze leuke strandtas.

lieve groet van Linette2 opmerkingen: