Volgers

maandag 1 juni 2015

REMINDER VAN DOROTHY


Goedemorgen allemaal,

Vandaag hebben wij weer een nieuwe reminderkaart voor jullie in onze challenge "Alles mag met zelfgemaakte bloemen". Deze keer heb ik hem zelf gemaakt. Omdat deze maand de digi van Green Thumb Gertride onze favoriete digi was, heb ik er een labelkaart van gemaakt. Ik vind het namelijk heel leuk om een tuin/bloemenpakket cadeau te doen en er een label aan te hangen en daar was deze digi uitermate geschikt voor.De bloemen zijn handgemaakt met een oud patroon, dat ik vroeger tijdens mijn Pergamanolessen gebruikte. Tegenwoordig kun je allerlei bloemen stansen kopen, waarmee je hetzelfde resultaat bereikt. 3 á 4 maal uitstansen en van binnen naar buiten de bloemblaadjes in elkaar schuiven. Her en der een beetje vouwen en krullen en paar meeldraadjes er doorheen en je bloemetjes zijn klaar.
Verder heb ik allerlei restjes papier gebruikt en de digi heb ik ingekleurd met Spectrum Noir New Generation. De linkerrand is een stans van Sherri Baldy The boarder garden bird house en de rechter rand is de vlinderstans van Joy.


Ik hoop dat ik jullie weer een beetje inspiratie heb gegeven om mee te gaan doen. Jullie hebben nog een week om een leuk werkstuk in te sturen. Het thema deze maand is: Alles mag met eigen gemaakte bloemen, Anything goes with handmade flowers.

Een lieve groet namens het hele team,

Dorothy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten