Volgers

maandag 29 december 2014

29 DECEMBER NICOLETTE

Voor de Christmaschallenge 
To the Christmaschallenge
 Click here


De inlink om de stans te winnen         
Click here

The inlink to win the Sherry Baldie Clear stamp
De inkink om de clear stempel te winnen
Click here

Goedemorgen iedereen,

Vandaag heb ik iets heel speciaals voor jullie, Jullie weten dat het team van de Dutch My Besties een heel goed team is onder elkaar. Wat er ook gebeurt, er is er altijd een die je weer uit de brand kan helpen. Hier ben ik als coördinator dan ook geweldig trots op en daar wil ik alle dames graag openbaar eens voor bedanken, want het is heel leuk om een team te mogen leiden, maar als het niet functioneert in harmonie, dan kun je het als coördinator gewoon vergeten, want dan lukt het niet. Dus Dutch Besties Girls ik ben trots op jullie en hartelijk dank voor alles wat jullie doen voor het team en voor elkaar.
Vandaag hebben we dan weer zo'n reddende engel voor jullie. Een van de GDT's haakte op het laatste moment af en met 1 oproepje gister op ons werkblog meldde Nicolette zich direct en had voor jullie deze prachtige kaart klaar liggen en maakte er ook nog een uitgebreide beschrijving voor jullie bij. Daar kan ik helemaal gelukkig van worden. Bewonder deze kaart maar eens goed, hij is echt heel mooi met prachtige details.

Good morning everyone, 

Today I have something very special for you, you know that the Dutch My Bestiesteam is a very good team among each other. No matter what happens, there is always one that can help you. I am very proud to be the coordinator of such a great team and I would like to thank all the ladies in public, because it is very nice to lead a team, but if it is not working in harmony, you can just forget it as coordinator, because it will not succeed.  Dutch My Besties Girls thank you very much for all that you do for the team and for each other.Today we have again such a rescue angel for you . One of the GDT's hooked up at the last minute and with 1 message on the blog  yesterday,  Nicolette had directly a card ready and made a detailed description for you. That made me completely happy. Enjoy this card, he is really beautiful with beautiful details.

De kerstvakantie is in volle gang en daardoor heb ik heerlijk wat extra tijd om lekker te knutselen en vandaag laat ik jullie hier een winters kaartje zien.

De digi is natuurlijk een Bestie van Sherri Ann Baldy en wel image 439 en deze heb ik met Copic Markers gekleurd. Het papier is de digitale lijn 'Winter Frost' van MicheleRDesigns.com.

De basis is een kraftkaart van 12x17,5 cm, daarop een witte rechthoek van 11,5x17 cm en daarop weer een stuk designpapier van 11x16,5 cm. Alle laagjes opgeschuurd en voorzien van kleine dotjes gesso. Zo geef je je kaart meteen een winters uiterlijk. Aan de rechterkant een voorgestanste randstans van Unique Hobbyproducts. Prachtige artikelen zijn dat!

Onder het afdrukje zitten de Noor-Design-stansen 6002/0304 en 6002/0358. Van de laatste ook nog een exemplaar in de linkerbovenhoek. Daar weer onder nog een stuk ribbelkarton met gesso en een stukje designpapier. Links de lantaarnpaal van Noor Design 6002/0194. Deze heb ik op verschillende plekjes ingesmeerd met Pluster Tex. Dat poft op als je het verhit met de heattool waardoor het echt een 3D-effect krijgt. Dit heb ik ook gebruikt op het afdrukje bij het mouwtje van het meisje, de oorwarmers van de vogeltjes en de sneeuw op de grond. Op het afdrukje heb ik wat Frantage gestrooid en dit via de onderkant laten smelten met de heattool. Zo krijg je een soort sneeuwvlokjes. Superleuk spul.

Op de lantaarnpaal en rechtsonder een tekstje gemaakt met de Postage stempels en stansjes van Noor Design (6410/0317 en 6002/0324).

De houten sterretjes in de rechterbovenhoek heb ik ook geverfd met gesso, met embossingpoeder bestrooid en verhit met de heattool waardoor er een mooi glitterglanslaagje op komt.

De twee zelfgemaakte bloemen zijn gemaakt met de Bunch of Flowers-2 stansjes van Elizabeht Craft designs met een plakpareltje als hartje. Het takje is van Marianne Design LR0156.

Verder de kaart nog aangekleed met verbandgaas, blauwe roosjes en een dennenappeltje.


Nicolette heel erg bedankt voor je prachtige werk en je lieve en snelle reactie op mijn oproep. Morgen zijn we er weer met de laatste kaart en op 31 december hebben we dan de sluiting.

Nicolette thank you so much for your wonderful work and your sweet and prompt response to my call. Tomorrow we return with the last card and on 31 december we have the closing of our Christmas advent special

5 opmerkingen:

 1. Wowwwww, wat een prachtige kaart met zoveel mooie details erop verwerkt. De digi is ook zo schattig. Fijn dat Nicolette je wilde helpen met deze mooie post.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart, echt een plaatje. "Gelukkig" dat de gast DT af heeft gezegd, anders hadden we deze schitterende kaart wellicht niet gezien.
  Jammer dat de maand vol moois alweer bijna voorbij is.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een geweldige creatie!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende kaart!
  Geweldig mooie details,en een prachtige Digi.
  Super!!
  Groetjes Joukje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige kaart! Heel mooie details. Fijn dat jullie zo superteam hebben!
  Daar kun je op bouwen!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen