Volgers

zaterdag 13 september 2014

GDT INTERNATIONAAL

Voor deelname aan onze challenge / For participating in our challenge
Alles mag en gebruik een label / Anything goes + use a label

CLICK HERE


Vandaag hebben wij weer een nieuwe GDT voor jullie deze keer is het Mia Janssen. Ja hoor ik jullie zeggen, maar dat is een Nederlandse, dat klopt maar Mia werkt voor het Duitse My Besties Friendship en vandaar, dat we haar uitgenodigd hebben om jullie haar mooie kaarten te laten zien.


Hallo allemaal
Allereerst wil ik me graag bedanken dat ik gastdesinger mag zijn bij de Dutch Besties Girl Design. Dit is een hele eer.Een beetje ter informatie ,ik ben Mia ,getrouwd en we wonen saampjes in een gezellig klein stadje inde provincie Limburg. Mijn hele leven ben ik wel creatief bezig,als klein kind was het tekenen en kleuren ,later breien, haken, naaien, poppen maken enz  tot  op een gegeven moment mijn vriendin begon met kaarten maken.Heel simpel met 3 d zoals de meeste van mijn leeftijd zijn begonnen.
Dat was zo leuk dat deze hobby alsmaar bleef groeien,zoals borduren en  pergamano erbij en enkele jaren geleden het stempelen. Nu ben ik helemaal  verslaafd aan inkleuren ,vooral de Besties,zoals de meesten van ons ,materialen erbij zoeken en iets moois voor iemand maken.Elke dag even in mijn hobbykamer bezig zijn als het kan,
Mijn verder hobby,s zijn fietsen,wandelen ,bloemschikken,lezen,breien,koken en bakken.Dus mijn dagen zijn altijd tekort.
Ik hoop dat jullie het een leuke bijdrage vinden.


Warme groetjes MiaMia hartelijk dank voor je deelname en we hopen nog veel van jouw mooie werk te mogen zien.Met een lieve groet van het DT team,

3 opmerkingen:

 1. Wat gezellig bdat je hier bij ons Bestie blog gastdesigner bent, ik zie veel van je werk voorbij komen op Face- Book, ik ga zo eens op je blog kijken.
  je hebt ons prachtige creaties laten zien, het doosje, het tasje prachtig gemaakt.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi,
  Wat geweldig leuk!
  En wat maak je leuke creatie's.

  Lieve gr Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt.Het blijft leuk om met de besties bezig te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen