Volgers

maandag 6 januari 2014

Challenge Dutch Besties Girls.

Hallo allemaal, hier zijn we weer voor de tweede keer vandaag. Ik wil jullie eerst namens het hele team een gelukkig en een gezond 2014 wensen en hopen dat jullie het komende jaar weer gezellig meedoen aan de challenges van de Dutch Besties Girls. Wij hebben er veel zin in. De eerste challenge van dit jaar is niet zo moeilijk, we vragen jullie om een VERJAARDAGSKAART  / BIRTHDAY CARD te maken. Team B is al voor jullie aan de slag gegaan om mooie voorbeelden te maken en te laten zien. Dus hebben jullie zin om mee te doen, lees dan even de voorwaarden dit om teleurstelling te voorkomen. Ook hebben we weer een gast designer en dit keer is dat Antoinette Voorn.

lieve groet,
Hanny


Hallo allemaal,

Dit is iets extra's voor Hanny.
Wat Hanny niet weet, is dat wij met het hele team een verrassing voor haar hebben gemaakt. Deze challenge gaat over een verjaardagskaart en die heeft niet dit keer het B team, maar het hele team gemaakt en zelfs onze gastdesigner Antoinette zat in het complot. Waarom zullen jullie vragen, nou dat antwoord is heel simpel. Hanny was gisteren jarig en wij wilden haar met het hele team verrassen. Hanny nogmaals namens ons allemaal Van Harte Gefeliciteerd en wij wensen jou een goed jaar toe in gezondheid samen met jouw man, jouw kinderen en kleinkinderen en natuurlijk met veel creativiteit. Alle kaarten zijn naar je onderweg.

met een lieve groet namens het hele DT team,
Dorothy


                                                                       GAST DESIGNER.
ANITADOROTHYLILIAN


We hopen dat jullie allemaal weer mee gaan doen en wensen jullie succes met het maken van een kaart. Voor de dames die geen blog hebben kunnen hun kaart naar dit mail adres sturen en Dorothy zorgt dat je kaart erbij komt staan.
dutchbestieschallenge@gmail.com

We wensen jullie veel knutselplezier.

Groetjes van het hele DTeam.E-Mail inzendingen.

nr. 1.   Christa

7 opmerkingen:

 1. Schitterende kaarten van het DT en alsnog van harte gefeliciteerd Hanny!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauuuuuuuw wat is dit leuk..... wat een verrassing........Lieve dames allemaal heeeeeel erggggg bedankt. Ik ben even sprakeloos.

  Lieve groetjes van Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hanny gefeliciteerd en nog vele jaren in goede gezondheid toegewenst!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou is dit leuk of is dit leuk....het is superleuk om Hanny zo te feliciteren! Prachtig gedaan allemaal!!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful cards ladies. Happy Birthday Hanny!

  Smiles Sher

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie voorbeeld kaarten dame,s.
  Ik heb mijn kaart ook geplaatst.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo leuk om naar al die Besties kaarten te kijken, ben helemaal verzot op die stempel, heb er nu nog maar een maar dat worden er vast meer!

  BeantwoordenVerwijderen