Volgers

maandag 7 oktober 2013

CHALLENGE 10 VINTAGE STYLE IN TWEE KLEUREN

Op deze maandagmorgen ben ik er alweer voor de tweede keer en nu kom ik natuurlijk met een nieuwe challenge opdracht voor jullie. Het is de bedoeling dat jullie iets gaan maken in vintage stijl in twee hoofdkleuren. Je mag eventueel wel huidskleur en haar kleur gebruiken, maar verder  moet alles in de twee hoofdkleuren blijven. Voor enige inspiratie heeft ons A team weer een aantal prachtige voorbeelden voor jullie gemaakt.


On this Monday morning, I am here again for the second time and now of course  with a new challenge. This time we want to see, that you are going to make something in vintage style in two main colors. You may use skin color and hair color, but otherwise everything must remain the two main colours. For some inspiration our A team made some wonderful things for you.
gebruikte kleuren: oudroze en grijs
IMG: The BrideGebruikte kleuren beige/bruin en roze
Gebruikte kleuren: roze/lila en beige/bruin


gebruikte kleuren : zwart/bruin en rozeGebruikte kleuren: goud/bruin en blauwGebruikte kleuren: Créme/bruin en Blauw
Img: Tina Tattersna T

Wij hopen jullie met onze kaarten weer genoeg inspiratie te hebben gegeven en jullie hebben weer twee weken de tijd om iets mooi te gaan maken. Van ons allemaal een lieve groet,

Dorothy 


5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaarten maar hoe kom ik bij die dames op hun blog voor uitleg, als ik op de kaarten klik kom ik er niet en bijv. Miranda staat niet bij designteam of in de zijkant waar andere teamleden wel staan. Vorige keer was dat bij Nans..?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi ??, ik lees net je reactie en je hebt gelijk...Ik denk dat dit wel snel opgelost gaat worden.Mijn vriendin had dit ook al gezegd,ik zal wel een mailtje naar onze teamleidsters doen.Ga je gezellig meedoen met de challenge ? lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ps.Miranda is dus bolletje lucky,haha,als je daar op klikt kom je bij mij...lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedemiddag,

  Als bij de voorbeeldkaarten op de namen van de DTteam leden klikt, kom je op hun blog. Klik je op de kaarten krijg je een vergroting. Op de blogrol kun je zowel op de naam of de kaart klikken en de blogs worden zichtbaar.
  Hoop dat het werkt, want bij mij doet het het allemaal wel.

  groetjes Dorothy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn stuk voor stuk weer prachtig teammaatjes, supermooie voorbeeldkaarten.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen