Volgers

maandag 14 maart 2016

REMINDER TUTORIAL MARCH ANY THING GOES STRIPES AND DOTS



Goedemorgen allemaal,

Vandaag hebben wij onze maandelijkse tutorial voor jullie. Deze keer is hij gemaakt door Linette. Zij heeft voor jullie iets heel mooi gemaakt en zij zal zelf uitleggen wat het is en hoe je het maken kunt. Ook zij heeft met het prachtige printabel papier van Sherri Baldy gewerkt.
Alice_In_Pink_Wonderland .
Wil je meer van het werk van Linette zien, KLIK , hier.















                                                                 



                                                                                                                                                                                                              USING IMAGE 378



Hallo allemaal,

Dit is mijn tutorial reminder van een theedoosje. Hieronder een kleine beschrijving.

Dit zijn de afmetingen die je nodig hebt van het witte papier. Je snijdt het papier op maat. De stippellijnen zijn rillijnen. Je zet beide doosjes in elkaar. Het papier van 17.5 cm X 17,5 cm plakje aan de achterkant.





Dan ziet het er zo uit. De grootste doos plak je op het papier en de kleinere schuift in het doosje. Nu kan je hem verder aankleden zoals je wilt. In het doosje passen rechtopstaande theezakjes.




Linettte hartelijk dank voor je prachtige tutorial. Ik hoop dat iedereen bij het zien van deze mooie theedoos weer zin krijgt om ook iets mooi te gaan maken. Dit is natuurlijk een prachtig cadeautje voor moederdag, of aan het eind van het schooljaar een leuk afscheidcadeautje voor de juffrouw. Jullie hebben nog 14 dagen om een werkstuk in te leveren. Veel succes en lieve groet van het hele team.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten